Home / Onze diensten / Administratie / Salarisverwerking

Uw salarisverwerking uitbesteden? Dan bent u bij F&FA aan het juiste adres. Wij zijn up-to-date met de huidige wetgeving en CAO regelingen.

Door voortdurende veranderingen in de Wet- en Regelgeving is het als ondernemer niet makkelijk om dit bij te houden. De eventuele aanwezigheid van een CAO of secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het er al helemaal niet makkelijker op. Het voeren van een correcte loonadministratie is echter wel één van de belangrijkste werkzaamheden binnen uw onderneming. Niet alleen voor uw werknemers, maar ook voor de controle van de belastingdienst is dit essentieel.

Bij F&FA behoudt u de controle over uw loonadministratie. Bij elke loonverwerking ontvangt u de betaallijst, verzamelstaat, overzicht loonbelasting en overzichten naar wens. Zo kunt u er zeker van zijn dat de juiste gegevens de deur uitgaan. Wij verzorgen en versturen voor u alle benodigde aangiften. Tevens sturen wij natuurlijk de loonspecificaties naar uw werknemers toe.
Wilt u nieuw personeel aanmelden, een pro-forma berekening of een tussentijdse journaal, ook dan kunt u bij ons terecht.

Het is uiteraard belangrijk dat elke maand op tijd het juiste salaris op de juiste rekening wordt bijgeschreven. Met ons online systeem kunt u betalingsbatches downloaden en importeren in uw internet bankieren. Zo hoeft u niet elke betaling separaat in te voeren en kunt u er zeker van zijn dat er geen fouten worden gemaakt.

F&FA voert uw loonadministratie vakbekwaam uit en via een directe link naar uw financiële administratie  heeft u een compleet overzicht van uw financiële gegevens. Zo weet u dat uw administratie in betrouwbare handen is.

 
Inloggen online administratie

Inloggen administratie dossier/aanleveren

  • F & FA dienstverlening
    Postbus 84075
    3009 CB Rotterdam
  • Tel.: 010 - 202 26 05
  • Fax.: 08 - 422 62 028