010-2022605 info@fenfa.nl

F&Fa Dienstverlening

Starters
In tijden van economische belemmeringen is het starten van een onderneming geen makkelijke taak. Er zal veel tijd en geld geïnvesteerd moeten worden om het beoogde resultaat te kunnen behalen. Hierna komt het bereiken en in stand houden van uw bedrijfsontwikkelingen en financiële posities. Met een goed samenwerkend team kunnen de bedrijfsdoelen gehaald worden. Hiermee bent u verzekerd van goed advies over uw rechtsvorm, het controleren van uw ondernemingsplan en het opzetten van uw administratie. Wij staan graag voor u klaar met onze diensten tegen gereduceerde tarieven.
Salarisverwerking

Door voortdurende veranderingen in de wet- en regelgeving is het als ondernemer niet gemakkelijk om dit bij te houden. De eventuele aanwezigheid van een CAO of secundaire arbeidsvoorwaarden maakt het er al helemaal niet gemakkelijker op. Het voeren van een correcte loonadministratie is echter een van de belangrijkste werkzaamheden binnen uw onderneming. Niet alleen voor uw werknemers, maar ook voor de controle van de Belastingdienst is dit essentieel. Bij F&FA behoudt u de controle over uw loonadministratie.

Ondernemers

Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijke vereiste, echter is dit niet altijd een van de meest geliefde en/of makkelijkste bezigheden. Toch is dit een belangrijke activiteit voor elke onderneming.

Een goed gevoerde administratie staat ten dienste van de onderneming en niet andersom. U kunt uw administratie met een gerust hart uitbesteden, zonder omkijken, maar wel met alle controles die nodig zijn.

Dat is wat een ondernemer nodig heeft.

Volledig richten op uw onderneming. Wij doen de rest!

Wij nemen uw zorgen uit handen!

Geen zorgen meer over uw administratie. Maar wel inzicht!

Online administratie

Zou u het makkelijk vinden om nauwgezet samen te werken met uw accountant, adviseur of administratieconsulent en overzicht en controle te kunnen houden over de ontwikkelingen van uw bedrijf?

Wij hebben de oplossing gevonden: “Online Administratie”. Wij doen het werk en u heeft 24/7 actuele informatie van uw onderneming tot uw beschikking. Bovendien heeft u de mogelijkheid bepaalde functionaliteiten zelf uit te voeren. Dit alles snel, veilig, eenvoudig en toegankelijk vanaf elke locatie, zonder dat er iets geïnstalleerd hoeft te worden.

Het blijven zware tijden voor ondernemers. Oplossingsgerichte vragen over bezuinigingen, reorganisaties, operationele ontwikkelingen, concurrentie, financiële kwesties, enzovoort, blijven een dagelijkse bezigheid.

F&FA Dienstverlening is een organisatie die zich samen met meerdere dochter- en partnerorganisaties wil onderscheiden in de zakelijke dienstverlening. Wij bieden een scala aan diensten aan die zijn afgestemd op uw wensen.

Zo zijn wij op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen, bieden wij belastingadviezen op maat, verzorgen wij uw financiële administratie en kunt u ook uw IT-beheer aan ons uitbesteden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om online inzicht te krijgen in uw administratie. Dit realiseren we door samen te werken met verschillende partnerorganisaties.

Bij F&FA heeft u voor al uw uitbestedingen een vast aanspreekpunt, wat wel zo makkelijk is. Onze medewerkers nemen graag uw zorgen uit handen, zodat u meer tijd en aandacht overhoudt om te ondernemen.

Daarom hanteren wij ons motto:

Daar waar uw zorgen uit handen worden genomen.