Online samenwerken

Inloggen dossier/administratie

Inloggen online administratie

Zou u het makkelijk vinden om met uw accountant of administratieconsulent nauwgezet samen te werken? Op deze manier kunt u overzicht en controle houden in de ontwikkelingen binnen uw onderneming.
Wij hebben voor u de oplossing: online administratie. De administratie wordt op gebruikelijke wijze gevoerd, maar u heeft nu 24×7 online inzicht in uw financiele bedrijfsgegevens. Dit alles snel, veilig, eenvoudig en overal vandaan te benaderen.

U staat zo altijd in contact met uw consulent, hierdoor is het vele malen efficienter werken. Normaal bezoekt u uw administratiekantoor eens per maand of misschien wel eens per kwartaal. In deze periode kan er veel gebeuren door voortdurende veranderingen. Zo kan het voorkomen dat u te laat de juiste adviezen krijgt of te laat over de juiste informatie beschikt. Dat is nu allemaal verleden tijd. U en uw consulent zijn op de hoogte van uw financiele situatie. Zo kunt u tijdig inzien of u de juiste resultaten behaalt en kan uw consulent u op tijd de juiste adviezen verstrekken.

U weet bijvoorbeeld wel wat uw banksaldo is maar u weet niet of u nog facturen of misschien de belastingdienst moet betalen, en of u nog geld van debiteuren krijgt. Dat is een gevoel van onmacht, want u heeft geen controle over uw financiele administratie. U werkt wel samen met een administratieconsulent of accountant, maar heeft toch het gevoel achter de feiten aan te lopen, terwijl het continu managen van uw liquiditeit van groot belang is voor een gezonde bedrijfsvoering. Bij ons kunt u dus op ieder moment inzage hebben in de te verwachte of gedane inkomsten en uitgaven, de prognoses en liquide positie, die uw accountant voor u heeft opgesteld. Stel u komt erachter dat een debiteur u nog niet heeft betaald. U kunt dit doorgeven aan F&FA, zodat wij de nodige stappen kunnen nemen. Het is veel meer dan alleen inzicht krijgen in uw administratie. Zo is het ook mogelijk bepaalde functionaliteiten uit te voeren vanuit het online systeem. Om enkele functionaliteiten op te noemen:

  • Factureren
  • Debiteurenbewaking
  • Online bankieren
  • Uren registratie

Zo bespaart u veel tijd en geld, omdat alles wat u invoert/ opmaakt meteen in het online systeem wordt verwerkt door uw consulent. Zo hoeft u uw bankafschriften en/of facturen ook niet meer in te leveren. Andersom heeft u sneller inzicht in uw jaarcijfers en indien u wilt heeft u halverwege het jaar al een prognose.

Optimale samenwerking is vooruitgaan in de toekomst.