Ondernemers

Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijke vereiste, echter is dit niet altijd een van de meest geliefde en/of makkelijkste bezigheden. Toch is dit een belangrijke activiteit voor elke onderneming.
Een goed gevoerde administratie staat ten dienste van de onderneming en niet andersom. Bij ons kunt u uw administratie met een gerust hart uitbesteden. Wij voeren alle controles voor u uit, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Dat is wat een ondernemer nodig heeft.

Wij verzorgen uw financiële administratie van kassabonnetje tot jaarrekening. Hiervoor maken wij gebruik van de hedendaagse wetgeving en controlemethodes. Het werk begint met het inrichten van uw administratie en het aanleggen van uw dossier. Vervolgens bespreken wij altijd in een evaluatiegesprek welke efficiënte oplossingen kunnen worden gevonden om problemen te voorkomen, met als doel de vooruitgang van uw onderneming te bevorderen.

Zodra wij alle benodigde informatie hebben, brengen wij verslag uit van de punten die wij hebben geconstateerd. Vervolgens werken we gezamenlijk aan de optimalisatie van uw onderneming.

Transparantie en betrouwbaarheid, daar staan wij voor. U moet natuurlijk wel op de hoogte zijn van wat er in uw bedrijf gebeurt. Daarom hebben wij een online systeem ontwikkeld, zodat u 24/7 kunt meekijken met uw accountant en kunt inspelen op actuele financiële cijfers van uw onderneming.

Kortom, wij verzorgen uw volledige financiële administratie, van het verzamelen, coderen, inboeken en archiveren van gegevens tot het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast verzorgen wij de aangifte vennootschapsbelasting (BV) en/of aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers. Dit doen wij met de benodigde kennis en inzet tegen rendabele tarieven.

Wij helpen u bij het ondernemen en streven naar de beste bedrijfsresultaten. Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Voor vragen, informatie of een vrijblijvende afspraak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.