010-2022605 info@fenfa.nl

Ondernemers

Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijke vereiste, echter is dit niet altijd een van de geliefdste en/of makkelijkste bezigheid. Toch is dit een belangrijke activiteit voor elke onderneming.
Een goed gevoerde administratie staat ten dienste van de onderneming en niet andersom. Bij ons kunt u uw administratie met een gerust hart uitbesteden. Wij voeren alle controles voor u uit, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Dat is wat een ondernemer nodig heeft.

Wij verzorgen uw financiele administratie van kassabonnetje tot jaarrekening. Hiervoor gebruiken wij de hedendaagse wetgeving en controle methodes. Het werk begint met het inrichten van uw administratie en het aanleggen van uw dossier. Hierna bespreken wij altijd in een evaluatiegesprek welke efficiente oplossingen gevonden kunnen worden om problemen te voorkomen met het doel uw onderneming vooruitgang te laten boeken.
Wanneer wij alle benodigde informatie hebben, brengen wij u verslag uit van de door ons ondervonden punten. Wij zullen dan gezamenlijk gaan werken aan de  optimalisatie van uw onderneming.

Transparantie en betrouwbaarheid, daar staan wij voor. U moet natuurlijk wel weten wat er in uw bedrijf gebeurt. Zo kunt u inspelen op de hedendaagse gebeurtenissen met de laatste actuele financiële cijfers van uw onderneming. Hiervoor is het online systeem voor uw ontwikkelt, zodat u 24×7 kunt meekijken met uw accountant.

Kortom verzorgen wij uw hele financiële administratie van het verzamelen, coderen, inboeken, archiveren van de gegevens tot aan het opstellen van de jaarrekening. Hierna volgen de aangifte vennootschapsbelasting (BV) en/of aangifte inkomstenbelasting ondernemers.
Dit alles doen we met de benodigde kennis en inzet tegen rendabele tarieven.

Wij helpen u met ondernemen en zorgen voor de beste bedrijfsresultaten. Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u zich kunt bezighouden met uw kernactiviteiten.

Voor vragen/informatie of een vrijblijvende afspraak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.