MKB verzekeringen

Tijdens het ondernemen heeft u niet altijd de tijd om nog te kijken welke verzekering het beste bij u past. Door het grote aanbod van verzekeraars kan er zelfs verwarring ontstaan, u spendeert liever die tijd in het ondernemen dan het uitzoeken welke verzekering nou eigenlijk het beste bij uw onderneming past. Ook hier willen wij uw zorgen uit handen nemen.

Wij brengen u in contact met onze partners. Onze partners zijn al jaren actief in het MKB-segment. Dit betekent dat u van hun kennis op aan kunt. In combinatie met de jaren ervaring die zij hebben opgedaan in dit segment, zijn zij de specialisten. Zij zullen u persoonlijk ondersteunen in het maken van de passende keuze. Bovendien zijn zij via ons contactpersoon al op de hoogte gesteld van uw specifieke situatie, wat natuurlijk het kennismakingsgesprek met de partners bevordert.

Echter doet u hier niet alleen uw voordeel mee op, maar bieden wij u nog een collectief tarief aan. U bent dus niet alleen voorzien van persoonlijk gespecialiseerd advies, maar u bespaart ook nog eens op de kosten.

Bij F&FA bieden wij niet alleen belastingadvies op maat, maar bieden wij via onze partners ook complete verzekeringen aan. Onze partners zijn zoals voorheen beschreven bekend met het MKB-segment en hebben dus al de nodige ervaring opgedaan. Zo bent u verzekerd van het juiste advies, passende bij uw specifieke situatie. In overleg met de contactpersoon benaderen wij onze partners, die u vervolgens persoonlijk komen ondersteunen bij het maken van uw keuze. U doet hier uw voordeel mee op door het collectief tarief dat F&FA u speciaal aanbiedt als klant van ons.

Heeft u vragen hierover, aarzel dan niet om contact met uw contactpersoon te nemen.