Starters

Een eigen bedrijf starten betekent geen baas die over uw schouder meekijkt en u bepaalt zelf wat u doet. Veel mensen dromen van een eigen bedrijf. Het is geen makkelijke taak om dit te realiseren, vooral nu in tijden van economische stagnatie is dit een hele opgave.

Als ondernemer krijgt u te maken met allerlei regelingen voor de belastingen en enkele sociale verzekeringen. De keuzes die u als ondernemer maakt, kunnen fiscale gevolgen hebben. Denk hierbij aan keuzes zoals de rechtsvorm van uw onderneming en de financiering ervan. Het is daarom van belang dat u als ondernemer op de hoogte bent van uw fiscale rechten en verplichtingen.

Wij helpen u graag met het opzetten van uw onderneming en adviseren u hierbij waar nodig is. Denk hierbij aan de gezegde: “Een goed begin is het halve werk”.

Ondernemer zijn en een onderneming drijven, daar komt heel wat bij kijken. Voor u van start gaat, orienteert u zich natuurlijk uitvoerig. U neemt in dit stadium ook al een aantal beslissingen met gevolgen voor ondermeer de belastingen en premies waar u mee te maken krijgt. Op het gebied van belastingen en premies gelden voor ondernemers namelijk speciale regels. Voor startende ondernemers zijn er bovendien speciale starterregelingen. Wij zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en wij kunnen u daarbij vanzelfsprekend in ondersteunen.

Als ondernemer krijgt u ook te maken met administratieve verplichtingen. U moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw boekhouding vanaf de start van uw onderneming voldoet aan bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn vastgesteld door de belastingdienst. Vaak kan een verkeerde start of opgave nadelen hebben voor de toekomst van uw onderneming.

Soms is het zelfs van belang een ondernemingsplan op te stellen, om bijvoorbeeld uw financieringsbehoefte te bekijken. Ook hierbij helpt F&FA u graag. Wij kunnen uw plan controleren, opstellen of aanvullen.

Het starten van een onderneming is zwaar en dit kost vaak ook veel geld. F&FA draagt graag een steentje bij om de start van uw onderneming te bevorderen. Bij ons krijgen starters 20% korting op alle werkzaamheden, dit totdat de onderneming volledige omzet draait naar prognose. Tevens werken wij samen met meerdere partnerorganisaties, zodat wij u gereduceerde tarieven kunnen aanbieden.

Wij investeren met u mee naar een zekere toekomst. Wij helpen u van inschrijving bij de kamer van koophandel, keuze rechtsvorm, financiering, beginbalans, organisatie tot aan het succes van uw onderneming.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.