Onze organisatie

F&Fa Dienstverlening

F&Fa Dienstverlening is een organisatie die met meerdere dochter- en partner organisaties zich wilt onderscheiden in de zakelijke dienstverlening. Wij bieden een scala aan diensten aan, geheel afgestemd op uw wensen.

Zo zijn wij op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen, leveren wij voor u belastingadviezen op maat, verzorgen wij uw financiele administratie van begin tot eind en kunt u ook uw IT-beheer bij ons uit handen geven. Maar dat is niet alles, wij bieden u tevens online inzicht in uw administratie. Wij maken dit mede mogelijk door samen te werken met verschillende partnerorganisaties.

Bij F&Fa Dienstverlening heeft u voor al uw uitbestedingen een vast aanspreekpunt, wat wel zo makkelijk is. Onze medewerkers nemen graag uw zorgen uit handen, zodat u meer tijd en aandacht overhoudt om te ondernemen.

F&Fa Dienstverlening is opgericht in 2006 als onderdeel van “Rama international”, het moederbedrijf heeft al jaren ervaring op het gebied van accountancy ¬†en advisering in diverse branches, op nationaal en internationaal niveau.

Maar wij kwamen erachter dat er niet genoeg tijd en aandacht was voor de MKB’ers en particulieren op de markt. Het besluit is toen genomen om F&Fa Dienstverlening op te richten, speciaal voor die groep die extra tijd en aandacht nodig hebben. Persoonlijk contact in combinatie met een efficiente werkwijze staat hierbij voorop, zodat wij u de meest gunstige tarieven kunnen bieden.

Wij zorgen voor up-to-date kennis en de nodige ervaring in het vak. Tevens zijn wij erkend belastingconsulenten, aangemeld met ‘beconnummer’ bij de belastingdienst.

  • Persoonlijk contact
  • Afspraak is afspraak
  • Scherpe tarieven
  • Continue begeleiding
  • Deadline is Deadline
  • Werkzaam buiten kantoortijden
  • Samen komen we er altijd uit

 

F&Fa Dienstverlening staat voor “Fiscale en Financiele administratieve Dienstverlening”.
Wij zijn een jong en dynamisch administratie- en belastingadviesbureau die een scala aan diensten verleent aan het midden- en kleinbedrijf.

Wij hebben een duidelijke doelstelling; “wij nemen uw zorgen uit handen” zodat u meer tijd en aandacht overhoudt om te ondernemen.

Disclaimer

F&FA heeft uiterste zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling en redactie van de inhoud van deze site. Toch kan het voorkomen dat de (informatie op de) website niet juist of onvolledig is. F&FA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in deze site.

Aangaan en wijziging van rechten en plichten vindt uitsluitend plaats door middel van per fysieke post verzonden ondertekende stukken, nimmer door middel van e-mailberichten.

Aanbiedingen en/ of acties worden per persoon slecht een keer uitgegeven en zijn niet in combinaties te gebruiken.

Algemene voorwaarden kunnen telefonisch worden opgevraagd.

F&FA behoudt zich alle rechten, waaronder auteursrechten, voor. Op het gebruik (van informatie afkomstig) van deze website is Nederlands recht van toepassing.

F&FA