ICT oplossingen

Bij F&FA kunt u ook uw IT- beheer uit handen geven. Bij groei van uw onderneming of gedurende de start komt u weleens handen tekort. Bij F&FA nemen wij ook hier graag uw zorgen uit handen door u ook op het gebied van ICT aan te vullen. Afhankelijk van uw behoefte, bepalen we samen met onze partners wat we voor u kunnen betekenen.

Als onderdeel van ons motto vinden wij dat we u niet alleen financieel moeten ondersteunen, maar ook gedurende het hele proces van ondernemen. Dat betekent dat wanneer uw onderneming groeit en u handen tekort komt wij u op het juiste moment uw zorgen uit handen kunnen nemen.

Op het gebied van ICT sturen we u de beste specialisten om u te ondersteunen. Onze partners zijn echte professionals, die gedurende de jaren de nodige ervaring hebben opgedaan om u te kunnen voorzien van de juiste hulpmiddelen. Wanneer u hier vraag naar heeft neemt u eenvoudigweg contact op met uw contactpersoon. Samen bespreekt u wat uw behoeftes zijn en brengen jullie deze in kaart. Vervolgens benadert uw contactpersoon onze partners. Zij zullen op hun beurt u persoonlijk begeleiden op het gebied van ICT. Zo kunt u zich bezig houden met wat werkelijk van belang is, namelijk ondernemen.

Heeft u vragen hierover, aarzel dan niet om contact met uw contactpersoon te nemen.