Home / Onze diensten / Administratie

Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijke vereiste, echter is dit niet altijd één van de geliefdste en/of makkelijkste bezigheid. Toch is dit een belangrijke activiteit voor elke onderneming. Een goed gevoerde administratie staat ten dienste van de onderneming en niet andersom.

Quote Kamer van Koophandel: "Een goede administratie is van "overlevingsbelang."

Veel ondernemers willen zich bezighouden met de kernactiviteiten van hun onderneming. Ze hebben daarom vaak geen tijd of aandacht voor de administratie. Toch is dit één van de belangrijkste taken in het ondernemen. Zo stelt de belastingdienst bijvoorbeeld de administratieplicht, waarin omschreven wordt aan welke voorwaarden er voldaan moet worden.
Niet alleen uw eigen administratie, maar ook de in- en verkoopfacturen dienen op orde te zijn.

Wanneer u personeel in dienst heeft, zult u ook nog eens een correcte salarisadministratie moeten voeren.

Of wanneer u een onderneming start, hoe ziet uw beginbalans eruit? Wat mag u wel of niet als kosten opvoeren.

En dan komt er ook nog eens bij, dat de wetgeving van tijd tot tijd verandert. Wij begrijpen dat u zich wilt bezighouden met ondernemen en niet met alle regels en cijfers. Daarom specialiseert ons team zich voortdurend om uw administratie correct te verzorgen en u de juiste adviezen te geven.

Maar een goed gevoerde administratie is natuurlijk buiten het verplichte aspect ook handig voor uzelf. Zo geeft het inzicht in uw bedrijfsresultaten, de exacte kosten en baten, debiteuren niveau enz. Zo doet u ook kennis op in al het reilen en zeilen in uw onderneming.

Uw administratie met een gerust hart uitbesteden zonder omkijken, maar wel met alle controles die nodig zijn. Dat is wat een ondernemer nodig heeft.

 
Inloggen online administratie

Inloggen administratie dossier/aanleveren

  • F & FA dienstverlening
    Postbus 84075
    3009 CB Rotterdam
  • Tel.: 010 - 202 26 05
  • Fax.: 08 - 422 62 028